En potentiellt obehaglig situation – och hur du tar dig ur den med värdigheten i behåll.

Situation: Du har köpt en hora av misstag

Misströsta inte, det är förvånansvärt lätt hänt. Du har en fantastiskt härlig kväll. Du har – äntligen – hittat en man som behandlar dig som den prinsessa du är. Ni dricker champagne. Ni pratar om livet. Han får dig att slappna av trots att han ser ut som definitionen av ”manlig perfektion”. Du känner dig förväntansfull och kan inte rå för att du ser framför dig vilka oerhört perfekta små varelser era barn kommer att bli. Tills ni går hem tillsammans och han berättar att han är en hora. Eller ja, han kanske kallar det för eskort, men ni vet ju båda två vad han egentligen menar.

Lösning: Strutsen

Nu kanske du får panik och tänker att det finns betydligt festligare saker att lägga pengarna på än en hora. Du kanske börjar fundera på vad en hora egentligen kostar och om han tar Swish. Men – du kan ta dig ur det här. Med värdigheten i behåll dessutom. Lösningen stavas strutsen. Du behöver köra strutsen. Och du behöver göra det bra.

Ta dig an situationen som att han berättat om vilket jobb som helst och utbrist något i stil med:

”Åh, det verkar vara en spännande bransch. Själv är jag nagelskulptris, du skulle bara veta hur många sorters gel-lack det finns nu för tiden!”

Fortsätt sedan dialogen som om ni vore på er första date och berättade om era respektive jobb. Se till att det är du som håller i taktpinnen, och ge honom inget som helst utrymme att framställa situationen som att du köpt honom för kvällen. För som anställd nagelskulptris har du faktiskt inte råd med det. Se därefter till att lämna platsen ni befinner er på så fort du kan – men utan att du på något sätt verkar stressad. Du har ju faktiskt absolut ingenting att vara stressad över. Du är helt enkelt bara en trött person som måste gå hem.

I can buy you…

0 reaktioner på ”En potentiellt obehaglig situation – och hur du tar dig ur den med värdigheten i behåll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *