Savoir-Vivre (fråga Dillis)

Ni frågar. Jag svarar.

dilliswiden@gmail.com

Hej Dillis!

Under de senaste åren har jag bara träffat män som bits. Varför?

/ Cilla

Hej Cilla! Jag föreslår att du biter tillbaka och ser vad som händer. Vi håller kontakten. Puss /D.


Hej Dillis! 

Jag var med om en väldigt obehaglig incident på Ica härom veckan. En kille jag ghostat sen några veckor tillbaka var också där och handlade. Jag såg honom precis vid ingången, och det är en ganska stor butik, så jag bestämde mig för att jag kanske inte alls behövde handla något trots allt och skyndade mig mot kassorna. Men när jag kom dit stod han också där! Jag greps av panik och såg ingen annan utväg än att fly in bland snacksen. Jag hade en såndär stor korg, som man drar du vet, och jag vet inte hur det hände, men på något sätt så fylldes den med snacks. Massor av snacks! Men så väntade jag också väldigt länge på att han skulle hinna betala och lämna butiken, så att jag skulle kunna komma fram. Efter en lång stund vågade jag mig äntligen fram mot kassorna, konstaterade att kusten var klar, andades ut och lassade upp mitt snacks-berg på bandet. Men du tror inte att den jäveln dyker upp igen, tillsammans med en tjej, i kassan bredvid! Våra varor kom ner till slutet av bandet samtidigt. Jag såg hur han tittade på mitt berg av snacks och vågade såklart inte möta hans blick. Han och den okända tjejen lämnade butiken tillsammans och mina snacks fick inte plats i de två plastpåsarna jag köpt, så jag gick hem med hälften och åt upp dem samma kväll. Hur ska jag göra nu? Jag tror verkligen att han är mannen i mitt liv. Snälla hjälp!

Kram

Beatrice

Hej Beatrice! ”Tack” för den absolut längsta frågan jag någonsin läst. Känner mig på gränsen till utbränd och måste därför be om att få återkomma med råd. Till dess rekommenderar jag att du köper en dagbok där du kan skriva av dig. Det verkar du behöva. Namasté! /D.


Hej Dillis,

kan du rekommendera något bra ställe för thaimassage i centrala Stockholm?

/ F.

F, du är en dåre. Lämna mig och min sida i fred. /D.


Hej Dillis!

Igår var det en kille som visade sin allra mest privata del för mig i hissen på gymmet. Jag blev inte besviken. Men när hissen sen stannade gick vi bara åt varsitt håll som om ingenting hade hänt. Jag tycker att han är så snygg! Vad gör jag nu?

/ Hanna

Hanna! Har du hört talas om uttrycket ”grab you problem by the balls”? Puss /D.